Antonina Petković za Who What Wear, proleće 2018.


Fotograf: Thomas Whiteside

Kada je došlo vreme da predstavimo neke od najsvežijih prolećnih stilskih ideja, najprirodnije je bilo potražiti pomoć od impresivne modne sile: Antonine Petković.

Srpska manekenka je neko čije je lice super prepoznatljivo ako pratite modne piste najvećih Nedelja mode na svetu (Njujork, London, Milano i Pariz, naravno) ili naslovne strane internacionalnih modnih publikacija, kao što su Vogue, Elle i Harper's Bazaar. Sada, u prolećnom izdanju Who What Wear, udružili smo se sa Petkovićevom da bismo prikazali trendove u kojima se najbolje osećamo u ovoj sezoni - bukvalno i figurativno - uključujući rese, nabore i izobilje kristala.

"Moj omiljeni trend sa snimanja je svakako perje," rekla nam je ova manekenka posle. Kao neko ko opisuje svoj pristup prolećnom stilu kao "razigran, svež i udoban", takođe nam je rekla da ceni raznovrsnost trenda koji je nosiv i van fotografskog studija. "Izgleda sveže, i može se kombinovati sa kežual odećom pa vam daje tako kul izgled."

Iako Petkovićeva nije nova u modelingu - radi od kada je otkrivena na modnom takmičenju 2011 - i dalje ide uzlaznom putanjom. I kako je tolika internacionalna senzacija, nismo propustili priliku da je pitamo koji grad je na vrhu kada govorimo o modi. "Po mom mišljenju, najbolji ulični stil je u Kopenhagen. Ljudi tamo uvek izgledaju tako kul i neusiljeno, pogotovo vozeći svoje bicikle po gradu. Sviđa mi se kako kombinuju razne boje i šare i uvek imaju sjajne komade nakita."

Share on Google Plus

0 komentara :

Постави коментар

Vaš komentar?