Ekskluzivni intervju sa Kristinom Andrejević


Srpska Alessandra Ambrosio po nama je mlada Leskovčanka Kristina Andrejević. Za koji dan ona puni 19 godina i ceo život je pred njom, a daleko od toga da ona već sada nema planove. Koje - pročitajte u ovom intervjuu a pre svega vam prenosimo njene želje za 2015. godinu, vama, čitaocima, puno zdravlja, ljubavi, sreće i uspeha!

Prvi put smo te videli na Elite Model Look 2012. takmičenju. Kako je sve to proteklo iz tvog ugla?
Imala sam sreću da svoju karijeru započnem sa najboljom agencijom u Srbiji - Models Inc., čije su vlasnice Mirjana Udovičić i Danijela Dimitrovska Amidžić, koja organizuje prestižno takmičenje Elite Model Look. S obirom da se sve brzo desilo, top model Danijela Dimitrovska Amidžić mi je dala savete i uvela me u svet modelinga. Za mene je to takmičenje bilo jedno divno iskustvo i odskočna daska, jer sam tu bila zapažena od strane Elitovog agenta iz Pariza.


Otkrivena si sasvim slučajno: ispred tržnog centra dok si bila u poseti Beogradu. Modeling je bio tvoj san. Da li od tada veruješ u sudbinu?
Ne verujem toliko u sudbinu, koliko u snove i činjenicu da kad nešto mnogo voliš i želiš uvek se na kraju ostvari. A onda te ta prevelika želja dovede na pravo mesto u pravo vreme.

Dolaziš iz Leskovca i prva si devojka odatle koja je napravila zavidnu karijeru u modelingu a gotovo si još uvek na početku. Šta kaže Leskovac za tvoje uspehe?
Predpostavljam da su Leskovčani dosta ponosni, s obzirom da su me prošle godine proglasili za Leskovačko lice godine.

Tvoja svetska runway karijera je započela revijom Visoke mode za sezonu Proleće 2013. a Ready To Wear revije radiš neprestano od sezone Jesen 2013. Da li ćemo te videti i u januaru i februaru/martu ove godine na HC i RTW revijama?
Što se mene tiče ja bih to jako volela, ali dosta toga zavisi i od obaveza na fakultetu.

Prošle sezone si uradila najviše revija do sada. Da li možemo očekivati još veći broj njih u narednoj sezoni?
S obzirom da sam optimista i veoma ambiciozna osoba naravno da očekujem uspešniju godinu od prethodne.

Ti si promer da modeli mogu biti i fantastični đaci i studenti državnog fakulteta. Kako ćeš u budućnosti usklađivati medicinu i modeling?
Ove školske godine sam upisala medicinu na budžetu u Beogradu. U vreme najvećih priprema za upis na fakultet bila sam u Njujorku i Londonu, tako da sam koristila svaki slobodan trenutak na revijama i slikanjima da naučim nešto. Nadam da ću i u buducnosti uspeti da uskladim obaveze i prema fakultetu i prema manekenstvu, svesna sam da će biti teško, ali medicina i modeling su moje dve najveće ljubavi, tako da ne želim da odustajem ni od jednog, ni od drugog!


Gde te u ubudućnosti možemo videti?
Velika želja mi je da me u budućnosti vidite na pistama velikih modnih kreatora i kao kardiologa u Kliničkom centru Srbije. Možda zvuči neverovatno ali ja zaista verujem, kao što sam već gore navela, da nešto što jako želiš uvek se i ostvari.

Koje poslove priželjkuješ?
Najponosnija bih na sebe bila kada bih ponela kreacije čuvenog kreatora Karla Lagerfelda, a zatim i ostale revije velikih brendova poput Michael Kors i Versace revije.

Da li imaš savet za ostale devojke iz Leskovca i ostalih gradova koje nemaju dobru modnu agenciju "ispred nosa" i možda su sumnjičave, a žele da se bave modelingom?
Moj savet je da nikad ne odustaju od svojih želja i snova, i ako ih već niko ne sretne u tržnom centru, da se prijave na kasting i započnu svoju karijeru.

Foto: Facebook

Telenor banka #Telenor Vodič
Share on Google Plus

0 komentara :

Постави коментар

Vaš komentar?