Sara Brajović za Vogue.fr, oktobar 2013.


Fotograf: Herve Goluza
Šminka: Jessy Ferret

Sara Brajović, it-blogerka, manekenka, pijanistkinja i studentkinja unutrašnjeg dizajna, je osvojila svet kinematografije, pojavivši se u nekoliko ostvarenja i kratkometražnih filmova u Francuskoj i Italiji. Ova mlada žena se upravo se vratila iz Rima, grada koji mnogo voli, i primila nas u svom pariskom stanu gde smo kompletno pretresli njenu Chloe Baylee tašnu.


U Sarinoj Baylee tašni je novi broj francuskog Voguea, posvećen modi i lepoti, sjaj boje mandarine, krejon za oči i ikona za sreću.


Etro parfem koji voli od svoje desete godine, naočare rađene po meri kod Moscovitzha u Londonu, Chloe zlatna narukvica, kožni notes i maskara (jedna od njenih esencijalnih stvari), su na listi fetiša mlade žene.


Kao studentkinja unutrašnjeg dizajna u KLC školi, Sara Brajović se ne odvaja od svojih lepih svezaka i od knige Alberta Koena "Lepotica Gospodnja" (Belle du Seigneur), koju trenutno čita. Poverava nam: "Uvek imam puno stvari u svojoj tašni, pa je Baylee idealna."


Digitalna strana: blogerka uvek uz sebe ima svoj laptop i fotoaparat, pa može postovati najnovije modne vesti na svoj sajt sarabrajovic.com.
 
Share on Google Plus

0 komentara :

Постави коментар

Vaš komentar?